Hvorfor kjøpe leilighet i Trysil Alpine Lodge?

Hvorfor kjøpe eiendom i Trysil?

Når eksklusive Trysil Alpine Lodge realiseres – på Trysils kanskje aller beste tomt – kan besøkende forvente alt av fasiliteter og tjenester innen nærmeste rekkevidde. Vi skal representere komfort, og legge til rette for at oppholdet er behagelig.

Sikre mulighetene
Som eier av en leilighet i Trysil Alpine Lodge kan det være at du ikke får tilbrakt så mye tid der som du skulle ønske. Når enheten likevel står tom i perioder, vil det for mange være positivt å få noen inntekter, og for 75 % av leilighetene medfører det også krav om utleie. De resterende 25 % av leilighetene kan også leies ut, men det er ikke et krav.

Utleie – sikrer atmosfære og et godt tilbud
Utleie gir et godt grunnlag for næringsvirksomhet og arbeidsplasser i Trysil – året rundt. Ved å sikre arbeidsplasser basert på jevn turisme, vil (nisje)butikker og restauranter lettere ha et kundegrunnlag, og flere spennende aktører vil kunne etablere seg. Trysil sikrer dermed et godt, attraktivt og helhetlig tilbud for sine gjester.

Det behøver ikke å være enten eller
Enkelte av leilighetene blir bygget slik at de kan ha et eget lock-off-rom, og her kan man altså benytte seg av den ene delen selv, og leie ut det andre rommet samtidig.

Perioden for utleie gjelder i vintersesongen, fra 1. november til 1. mai. Her vil 14 av ukene være utleiepliktige, og man har 12 uker til rådighet for eget opphold. Trysil Alpine Lodge ønsker selvsagt å være fleksible, og er det ledig kapasitet, kan eier booke seg inn for ekstra tid – bare man sier ifra tidlig.

I Trysil Alpine Lodge ønsker vi at gjestene skal føle seg som en del av et fellesskap, og at leilighetene derfor skal være i jevnlig bruk, også utenom de typiske høysesongene. Derfor er hensikten med utleie å opprettholde en god atmosfære i og rundt lodgen.