Trysil Alpine Lodge – Eksklusive leiligheter i Trysilfjellet

 

 

Vi fortsetter suksessen fra byggetrinn 1, der alle leiligheter er solgt.

Byggetrinn 2 er nå for salg med planlagt ferdigstillelse juni/juli 2023

Byggetrinn 2 inneholder 50 leiligheter i størrelser fra 33 – 139m2, samt boder og parkeringskjeller.

Trysil Alpine Lodge er særstilt med sin unike plassering i Trysilfjellet med umiddelbar tilgang til alpinanlegget, samtidig som lodgen ligger tett ved de fleste aktiviteter og servicetilbud i og rundt Trysil – året rundt.

Bli kontaktet av megler, meld din interesse i skjemaet nedenfor!

Høystandard-prosjektet Trysil Alpine Lodge bygges av lokale aktører – tryslinger som vet mye om lagånd og langsiktighet i Norges største skidestinasjon.

Eventyret begynner på 60-tallet. På nordsiden av Trysilfjellet, i Fageråsen, starter familien Søgård utbygging av hytteområde og skibakke i 1965. Etterhvert lykkes de godt. Dette medvirker til at rundt 20 grunneiere (nå 26), både private og kommuneskogen i Trysil, går sammen og bidrar med store arealer i stiftelsen av Trysilfjell Utmarkslag i 1971. På bordet legger de store skog- og fjellarealer til disposisjon. Alle arealene kan ikke bygges ut, noe må også være friarealer, men da får grunneieren en kompensasjon – noe alle grunneierne finner rettferdig. I 1975 starter de hytteutbygging opp mot Skihytta. Det første skitrekket på sørsiden av Trysilfjellet, og etter åpningen og skisesongen 75/76 er snøballen i ferd med å rulle. Målet om å skape Norges største skidestinasjon er igangsatt.

Restaurant Trysil

Definisjonen på en lodge er at det skal være et varmt, komfortabelt og sosialt sted å komme til. Lodging er et forholdsvis nytt konsept i Norge, men i Aspen har ferievarianten lange tradisjoner. Den typiske amerikanske lodgen er proppfull av spennende kulturelle hendelser, fristende spisesteder og aktiviteter for hele familien. En ekte lodge skal ifølge vår arkitekt være the place to be – stedet du egentlig vil være. Når Trysil Alpine Lodge står ferdig, er det med ambisjoner om å gjenskape en del av det amerikanske, men i en fornorsket drakt.

Et møtested

Trysil Alpine Lodge har umiddelbar tilgang til alt i skianlegget, med ski-in/ski-out på vinteren.  Lodgen har umiddelbar nærhet til klatrepark, sykkel og golf. Butikker og restauranter er rett utenfor inngangsdøren.

Interiørstilen i Trysil Alpine Lodge beskriver arkitekten  som «alpine modern style». En stil som er koselig, komfortabel og i kontakt med naturen via store vinduer som omfavner dagslyset, og rammer inn utsikten.

Leilighetene er større enn hva som er skandinavisk standard og er arkitekttegnet for å gi deg en følelse av albuerom og komfort. I flesteparten av leilighetene vil det være et komplett kjøkken og en stue med god plass til å ta imot gjester.

Leilighetene skal være et godt sted å trekke seg tilbake til. Du har rom for å skape dine egne tradisjoner, som for eksempel middagsselskap med venner eller julefeiring med familien.

Materialene som benyttes vil gjenspeile Trysils skogsarv og historie. Treverk vil hentes fra både lokale skoger og aktører, og vil gå igjen både innendørs og utendørs i Trysil Alpine Lodge. Med denne lodgen forener vi det beste fra Trysil og Aspen.

I byggetrinn 1 vil man finne 45 leiligheter og i byggetrinn 2 finner man 50 leiligheter. Begge byggetrinnene inneholder også boder og parkeringsgarasje.