Fjellets beste beliggenhet

 

Salgstrinn  2 med totalt 50 leiligheter er i salg. En mengde lykkelige kjøpere har kjøpt drømmeleiligheten, midt i smørøyet på den komplette fjelldestinasjon.

Disse kan nyte ski in/out, fantastiske solforhold, vakre naturopplevelser året rundt og alt Trysil har å by på. Her ligger alt til rette for å skape ekte fjellslykken!

 

27

Ant. solgt

33-118 m2

Størrelser

2.750.000,-

Pris fra

Velkommen til
Trysil Alpine Lodge
– noe helt nytt i den norske fjellheimen.

Trysil Alpine Lodge vil formes som en liten landsby, proppfull av hendelser, restauranter og spennende aktiviteter for hele familien. Lodgen har den mest attraktive plasseringen i Trysilfjellet, praktisk talt rett i bakken, med kort vei til både alpint, langrenn, vinterleker på ski og mye mer.

I samarbeid med det anerkjente arkitektkontoret 359Design i Denver, Colorado, har vi i Trysil Alpine Lodge laget Norges første helstøpte lodge-konsept, inspirert av de store skistedene i Aspen, Beaver Creek og Chamonix.

Trysil Alpine Lodge har et rikt og spennende utvalg av leiligheter.

Her finner du alt fra studioleiligheter, 1- og 3-roms leiligheter, og de store leilighetene med opptil 11 sengeplasser.

Med leilighet her får du mer tid til å gjøre de tingene du egentlig har lyst til.

Vi som står bak Trysil Alpine Lodge mener at vi er godt på vei til å skape den komplette boopplevelsen i Trysilfjellet. Et trygt, komfortabelt og pulserende område – fullt av aktiviteter og tjenester for både store og små. I tillegg byr vi på komfortable og tilpasningsdyktige løsninger som du kan skreddersy etter behov, og med det oppnå de perfekte rammene for oppholdet ditt i Trysil.